20 March 2024

Προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο της Κate Middleton από την κλινική που νοσηλεύτηκε

Η «επίσημη» σωσίας της Κate Middleton, Heidi Agan απαντά: «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, αφήστε την να αναρρώσει» – Παραγωγός του #TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως η Κate Middleton στο επίμαχο βίντεο

Χαμός έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στην Μεγάλη Βρετανία, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Κate Middleton και τον πρίγκιπα William να ψωνίζουν σε παντοπωλείο, σύμφωνα με το #TMZ και την #Sun.

Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία φάνηκε «ευδιάθετη και χαμογελαστή».

Φαίνεται όμως, ότι ούτε αυτό το βίντεο έπεισε τους πιστούς ακολούθους της Κate Middleton, καθώς σε χιλιάδες σχόλια αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

Λίγες ώρες αργότερα, η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κate διέψευσε τις εικασίες ότι είναι αυτή στα πλάνα με τον πρίγκιπα William στο Windsor Farm Shop αντί για την Kate.

Η Heidi Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κate εδώ και 12 χρόνια, τόνισε ότι πιστεύει “100%” ότι η Κate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι όντως τα πρόσωπα που βλέπουμε στο βίντεο, καθώς η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της, όπου εργάζεται ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου.

Μιλώντας στη Mirror, η Heidi Agan, ξεκαθάρισε: «Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Kate και ο William σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kate Middleton και ο William σε αυτό το βίντεο».

Ποια είναι η Heidi Agan

Η Heidi Agan είναι 43 ετών και κατάγεται από το Cheslyn Hay του Staffordshire. Έχει υποδυθεί επαγγελματικά την Κate Middleton σε πάρτι, συναντήσεις και χαιρετισμούς, σε εταιρικές εκδηλώσεις και άλλες συναυλίες από το 2012.

Αρχικά η 43χρονη είχε αρνηθεί στις προτάσεις που της γινόντουσαν, κάποια στιγμής όμως, πήρε την απόφαση να το κάνει και ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως σωσίας τη Kate. Οι δουλειές έπεσαν βροχή και η Heidi Agan κατάφερε να παραιτηθεί από την καθημερινή της δουλειά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Heidi Agan σημείωσε: «Αν η εγχείρηση είναι κάτι που ήθελε να κρατήσει μυστικό, τότε έχουν δίκιο να μην μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι δημόσιο πρόσωπο, αλλά όχι δημόσια περιουσία και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Η Heidi Agan εμφανίζεται τώρα μαζί με συναδέλφους της που υποδύονται τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ακόμη και σωσίες των σκύλων και του χάμστερ της οικογένειας. Η ομάδα δίνει παραστάσεις παντού στον κόσμο, από το Λονδίνο μέχρι το Χονγκ Κονγκ.

Ο William πάντως στην πρώτη του εμφάνιση μετά το βίντεο φανερά λυπημένος όταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, έθιξε το ζήτημα της παιδικής ηλικίας και των προβλημάτων, ακόμα και της αστεγίας, που αντιμετωπίζουν ευάλωτα παιδιά άδραξε την ευκαιρία κι έκανε ένα τρυφερό σχόλιο για τη γυναίκα του.

«Αυτός είναι ο τομέας της γυναίκας μου. Εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε αυτή τη θέση σήμερα», είπε.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία και από την είδηση πως εργαζόμενοι στην κλινική που νοσηλευόταν η Κate Middleton, προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο νοσοκομείο της Βρετανίας.

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει έρευνα στην κλινική, η οποία έχει τη φήμη της διακριτικότητας με τη βασιλική οικογένεια, καθώς έχει νοσηλεύσει πολλά μέλη της.

Παραγωγός του #TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως εκείνη στο επίμαχο βίντεο

Κατά τους βασιλικούς συντάκτες, ακόμα και αυτό που φόραγε αποτελούσε ένα «μήνυμα», καθώς η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με το μαύρο hoodie της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας. Η Κate Middleton είχε οριστεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ αρχηγός της ομάδας, αντικαθιστώντας τον πρίγκιπα Harry σε αυτό το ρόλο, ενώ ο σύζυγός της, έχει τον τίτλο του αρχηγού της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Ουαλίας.

Πάντως και ενώ το Παλάτι δεν διέψευσε ότι είναι το ζευγάρι που εμφανίζεται στο βίντεο, αλλά τόνισε ότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές τις οποίες δε σχολιάζει, ακόμα και αυτή η εμφάνιση της Κate δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τον ατέλειωτο κύκλο της παραπληροφόρησης που έχει ανοίξει λόγω της της απουσίας της από τις βασιλικές υποχρεώσεις, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για μια μη καρκινική αλλά αδιευκρίνιστη αιτία τον Ιανουάριο.

Αυτή τη φορά, η συντάκτρια του #BBC που καλύπτει την εθνική ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας, Σόνια Μακλάφλαν ισχυρίζεται ότι Κate» και ότι πρόκειται για… σωσία της.

Επιφυλάξεις για το εάν είναι όντως η Κate η γυναίκα που εμφανίζεται στο κλιπ εξέφρασε ακόμα και ένας παραγωγός του #TMZ, ο Charles Latibeaudiere.

«Έχω αλλάξει γνώμη τρεις φορές. Έχω δει πολλές φορές το βίντεο και αρχικά το ένστικτό μου έλεγε ότι είναι αυτή. Μετά όμως άρχισα να βλέπω σχόλια και πράγματα που πόσταραν άνθρωποι που δεν το πιστεύουν, και έχουν κάποια επιχειρήματα… σχετικά με το ύψος της συγκριτικά με τον William, το ύψος της γραμμής των ματιών της όταν τον κοιτάει κανονικά, κάποια πράγματα για το πηγούνι της. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρόσεξε ο κόσμος, ακόμη και στον τρόπο που περπατά αυτή η γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο παραγωγός.

«Τώρα δεν είμαι [σίγουρος]. Πριν ήμουν στο 95%. Όταν το είδα πρώτη φορά σκέφτηκα, “αυτή είναι”. Κι ο άνδρας μοιάζει σίγουρα με τον William, αλλά ακόμη και γι’ αυτόν ορισμένοι λένε ότι μπορεί να είναι άλλος. Υπάρχει ένα συνεχές μυστήριο σχετικά με αυτήν την υπόθεση και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι, εάν αληθεύει πως δεν είναι αυτή, πού βρίσκεται η Κate και τι της συμβαίνει».

Ένα ακόμη καίριο ερώτημα, σύμφωνα με τον παραγωγό του #TMZ είναι το κίνητρο του παλατιού για τη διαρροή ενός τέτοιου βίντεο. «Γιατί να αναμειχθεί το παλάτι, εάν όντως το έκαναν, σε ένα ακόμη hoax για να μας πείσουν ότι η Κate είναι καλά. Εφόσον προηγήθηκε η φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας, μια τόσο μεγάλη γκάφα, γιατί να το κάνουν ξανά; Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που με έκαναν να πιστεύω αρχικά πως ήταν εκείνη», προσθέτει ο Charles Latibeaudiere.

Και ενώ στη Ρωσία τα ΜΜΕ μετέδιδαν μια ανύπαρκτη είδηση περί… θανάτου του βασιλιά Κάρολου, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ των χολιγουντιανών σταρ στη σκιά της «πειραγμένης» φωτογραφίας που δημοσίευσε η Κate Middleton

(Reporter)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Eυχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή κατά τη διάρκεια των προβών του J2US. Ο τραγουδιστής βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε καταστολή, ενώ οι πρώτες προσπάθειες αφύπνισής του δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία. Πλέον...

Η πριγκίπισσα της Ολλανδίας, Αμαλία, το έσκασε στην Ισπανία- απειλή για την ζωή της

Η πριγκίπισσα της Ολλανδίας, Αμαλία, το έσκασε στην Ισπανία- απειλή για την ζωή της

Τη διαφυγή της πριγκίπισσας της Ολλανδίας, Αμαλίας, στην Ισπανία λόγω απειλών για τη ζωή της αναφέρουν τα τοπικά μέσα της χώρας. Σήμερα η διάδοχος του θρόνου ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. Σύμφωνα με το δημόσιο...

Το παθιασμένο φιλί της Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι σε αγώνα πόλο με τις κάμερες του Netflix να καταγράφουν κάθε λεπτό

Το παθιασμένο φιλί της Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι σε αγώνα πόλο με τις κάμερες του Netflix να καταγράφουν κάθε λεπτό

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απόλαυσαν ένα πολύ ρομαντικό εορταστικό φιλί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο Μαϊάμι, με τον Χάρι να κερδίζει το τουρνουά. Η Μέγκαν Μαρκλ απένειμε στον σύζυγό της το τρόπαιο στο τέλος του αγώνα, ανταλλάσσοντας ένα φιλί μπροστά στους...

Το χρονικό της θυελλώδους σχέσης του Καρόλου και της Καμίλας – Γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους

Το χρονικό της θυελλώδους σχέσης του Καρόλου και της Καμίλας – Γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους

Η σχέση του βασιλιά Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο ως «τρενάκι του λούνα παρκ» κι αυτό είναι απόλυτα αληθές, καθώς έχει περάσει από πολλά στάδια. Το ζευγάρι γιορτάζει σήμερα την επέτειο του γάμου του, καθώς παντρεύτηκε με...

Ο σάλος για την Κέιτ Μίντλετον δεν λέει να κοπάσει – Για… σωσία κάνουν λόγο στην τελευταία της εμφάνιση

Ο σάλος για την Κέιτ Μίντλετον δεν λέει να κοπάσει – Για… σωσία κάνουν λόγο στην τελευταία της εμφάνιση

Τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας, Κέιτ Μίντλετον, δεν λένε να κοπάσουν. Η τελευταία της εμφάνιση, αντί να πείσει τον κόσμο, πυροδότησε ακόμα πιο πολύ τις θεωρίες συνωμοσίας, οι οποίες οργιάζουν μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που έκανε...

Ο Τραμπ απειλεί με απέλαση τον πρίγκιπα Χάρι «Εάν είπε ψέματα στη βίζα του για χρήση ναρκωτικών…»

Ο Τραμπ απειλεί με απέλαση τον πρίγκιπα Χάρι «Εάν είπε ψέματα στη βίζα του για χρήση ναρκωτικών…»

Ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να απελαθεί από τις ΗΠΑ, αν αποδειχθεί ότι απάντησε ψευδώς στην ερώτηση αν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά, κατά την αίτησή του για την αμερικανική βίζα. Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του, που θα προβληθεί σήμερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ...

Κάταγμα σπονδυλικής στήλης – Λειτουργική αποκατάσταση & επιστροφή στην καθημερινή ζωή!

Κάταγμα σπονδυλικής στήλης – Λειτουργική αποκατάσταση & επιστροφή στην καθημερινή ζωή!

Με τον όρο κατάγματα σπονδυλικής στήλης (ονομάζονται και σπονδυλικά ή συμπιεστικά κατάγματα) αναφερόμαστε στα σπασίματα των οστών της σπονδυλικής στήλης. Είναι μία από τις συχνότερες καταστάσεις, να τραυματίζεται η σπονδυλική στήλη. Τα κατάγματα λόγω οστεοπόρωσης...

Κυβερνητική ανικανότητα για πάταξη της εγκληματικότητας

Κυβερνητική ανικανότητα για πάταξη της εγκληματικότητας

Κυβερνητική ανικανότητα για πάταξη της εγκληματικότητας Τον περασμένο Φλεβάρη και μετά που η Αστυνομία πιάστηκε στον ύπνο όταν διαπράττονταν δολοφονίες μέρα μεσημέρι σε κατοικημένες περιοχές, ο Υπουργός Δικαιοσύνης εξήγγειλε πλάνο πάταξης της εγκληματικότητας. Δύο...

Καμερες: Η εστίαση στην πρόληψη… του Βαλεντίνου Φακοντή

Καμερες: Η εστίαση στην πρόληψη… του Βαλεντίνου Φακοντή

ΚΑΜΕΡΕΣ: Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ του Βαλεντίνου Φακοντή, Βουλευτή του ΑΚΕΛ Πάφου Οι πολιτικές για την οδική ασφάλεια συνδέονται με την συνεχή προσπάθεια, από την μια, για μείωση των οδικών συγκρούσεων και των θανατηφόρων δυστυχημάτων και, από την άλλη, με εστίαση στην...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δημιουργικότητας και Καινοτομίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δημιουργικότητας και Καινοτομίας

Η καινοτομία συνιστά την κινητήρια δύναμη που ενεργοποιεί τις πιο μετασχηματιστικές αλλαγές στο σύγχρονο κόσμο. Κομβικό σημείο ειδικότερα στην αειφόρο ανάπτυξη, αποτελούν σίγουρα σε επίπεδο καινοτομίας τα στοιχεία της δημιουργικότητας, των ιδεών, της ευφάνταστης...

Moυτήρης:Οι Πολίτες πρέπει να εξετάζουν εξονυχιστικά τους υποψήφιους  και να επιλέγουν τον καταλληλότερο. Φαίδωνας Vs Λοιζιδης

Moυτήρης:Οι Πολίτες πρέπει να εξετάζουν εξονυχιστικά τους υποψήφιους και να επιλέγουν τον καταλληλότερο. Φαίδωνας Vs Λοιζιδης

Ημουν πάντοτε της άποψης ότι οι πολίτες πρέπει να ενδιαφέρονται για τα κοινά. Πρωτίστως, να είναι ενεργοί ως προς τη διαμόρφωση πολιτικής. Να εξετάζουν εξονυχιστικά τους υποψήφιους για τα ανώτερα αξιώματα. Να επιλέγουν τον καταλληλότερο. Με αυτά στη σκέψη αναρτώ την...

Μεταναστευτικό: Η Ευρώπη κρατάει το κλειδί αλλά αρνείται να κλειδώσει την πόρτα

Μεταναστευτικό: Η Ευρώπη κρατάει το κλειδί αλλά αρνείται να κλειδώσει την πόρτα

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΡΑΤAΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Το μεταναστευτικό αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα της κυπριακής κοινωνίας με έντονο τον προβληματισμό για το αύριο του τόπου. Παρά τον θυμό και την αγανάκτηση που επικρατεί,...

Elis News

Follow us on Facebook


This will close in 30 seconds