Τους καλούν να μιλήσουν από το κεντρικό δημόσιο κανάλι και έχουν πλήρη άγνοια της πραγματικότητας, τόσο σε σχέση με την κυπριακή κοινωνία , οσο και σε θέματα επιστήμης . Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τον εμβολιασμό ;
Ο συνομιλητής , καθηγητής πανεπιστημίου και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του υπουργείου υγείας , διερωτάται και η λύση που δίνει είναι η προσέγγιση του κόσμου, ρωτώντας τον γιατί φοβάται το εμβόλιο . Ο κόσμος αγαπητέ μου θα διώξει τον φόβο του, αν του πεις την αλήθεια . Γιατί μέχρι σήμερα υπάρχει αντίδραση στην εφαρμογή πρωτοκόλλων εμβολιασμού ;
Αν υπάρχει δυσκολία δημιουργίας τέτοιου πρωτοκόλλου , να βοηθήσουμε , θέτοντας τις ενδείξεις και αντενδείξεις στα εμβόλια .
Είναι ανόητο να λες ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν. Έχει κόσμο που έχει νοσήσει . Έχει κόσμο που βρέθηκε θετικός με τα διάφορα τεστ. Έχει κόσμο που παρουσίασε επιπλοκές με το πρώτο εμβόλιο. Έχει κόσμο που έχει αγγειακά προβλήματα . Έχει κόσμο που έχει αρκετά αντισώματα. Όλα αυτά θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.
Στην συνέχεια προσπαθεί να διαγράψει τις ιδιότητες του κορωνοιού και αναφέρει ότι ο ιός στην προσπάθεια του να επιβιώσει ψάχνει να βρει μέρος στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο ιός αγαπητέ μου δεν περπατά και δεν ψάχνεται. Με άλλο τρόπο μεταφέρεται και με άλλο τρόπο πολλαπλασιάζεται . Μάθε λίγο τι είναι ο ιός και μετά να βγαίνεις στα κανάλια .
Με αυτό τον τρόπο δεν πείθεις τον κόσμο αλλά τον συγχύζεις περισσότερο . Δικαιολογημένα έχει τις αμφιβολίες του .
Πόσο κρατεί ένα εμβόλιο ;
Πόσο κρατούν δυο εμβόλια ;
Πόσο κρατούν τρία εμβόλια ;
Πόσο κρατεί ο συνδυασμός εμβολίων ;
Πόσο κρατεί η νόσηση από τον ιό;
Πως καταγράφουμε τις επιπλοκές από το εμβόλιο ώστε να αποφευχθούν ;